Безбар’єрність у сервісних центрах МВС — невід’ємна складова надання послуг

clock
22.09.2023 11:40

На базі Харківського національного університету внутрішніх справ у м. Кам’янець-Подільський функціонує автошкола для осіб з інвалідністю. Між закладами освіти та сервісними центрами МВС існує повна взаємодія. Автошколи проводять навчання, за необхідності перенавчання, а сервісні центри МВС приймають теоретичні та практичні іспити. Держава забезпечує безперервний супровід, а клієнт отримує зручність в отриманні послуги.

Сервісні центри МВС роблять усе можливе щоб створити середовище, в якому буде комфортно всім. Ми враховуємо потреби кожного громадянина.

В автошколі створені всі умови для інклюзивного доступу до навчання та перенавчання кожного громадянина без винятків. Тут особи з інвалідністю можуть опанувати автотранспорт категорії В й ручне керування автівкою. Навчання проходить в інклюзивних групах, індивідуально, дистанційно та за зручним графіком.

Матеріально-технічна база та аудиторії Автошколи для осіб з інвалідністю оснащені комп’ютерними тренажерами, за допомогою яких слухачі курсів можуть відпрацьовувати навички водіння та долати умовні перешкоди на дорозі. У закладі створені всі можливості для кожного, хто бажає отримати посвідчення водія, а також перенавчитися.

Нагадуємо, «Автошколи для людей з інвалідністю» — флагманський проєкт МВС України, який реалізується у рамках ініціативи «Без бар’єрів», презентований першою леді Оленою Зеленською та заступницею Міністра внутрішніх справ Катериною Павліченко.

Держава втілює зміни і показує, що безбар’єрність є вже не чимось унікальним, а невід’ємним.

Турбуємось про тих, хто поряд. Створюємо рівні можливості для всіх людей.

Консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном (044) 290-19-88 або на сторінках Головного сервісного центру МВС в Фейсбук та Інстаграм. Відповіді на найпоширеніші питання та корисну інформацію черпайте на сайті.

Головний сервісний центр МВС України

22.09.2023 11:40

Схожі матеріали