Контраст
Шрифт

У МВС обговорили стан реалізації гендерної політики

clock
27.03.2018 15:12

Сьогодні, 26 березня, відбулася зустріч заступника міністра внутрішніх справ Тетяни Ковальчук з Надзвичайним і Повноважним Послом Канади в Україні Романом Ващуком.

Під час зустрічі заступник міністра внутрішніх справ України Тетяна Ковальчук підбила підсумки результатів роботи МВС України за минулий рік. При цьому, акцентувала на стані реалізації Національного плану дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека» на період до 2020 року.

Тетяна Ковальчук поінформувала, зокрема, що наказом МВС від 12 грудня 2017 року № 1019  було затверджено План дій  Міністерства щодо виконання Резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир та безпека» на період до 2020 року.

Заступник міністра подякувала за сприяння, яке надається Урядом Канади в розбудові Національної поліції України (наразі реалізовується проект матеріально-технічної допомоги з надання допомоги в підготовці співробітників поліції (PTAP) з бюджетом в 6,5 млн. канадських доларів) та запросила канадських експертів долучитися до робочої групи МВС з імплементації в органах системи МВС згаданої Резолюції Ради Безпеки ООН.

Канадська сторона запевнила у готовності продовження підтримки ініціатив МВС.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали
Діяльність