Контраст
Шрифт

Тетяна Ковальчук провела зустріч із представниками Організації з безпеки і співробітництва в Європі

clock
04.12.2020 10:07

Сьогодні, 4 грудня, відбулася зустріч заступника міністра внутрішніх справ України Тетяни Ковальчук із представниками Організації з безпеки і співробітництва в Європі.   

Під час зустрічі були обговорені питання співробітництва між МВС та ОБСЄ у сфері протидії торгівлі людьми.

Тетяна Ковальчук запропонувала іноземним колегам узяти участь у запланованій інформаційній компанії МВС з поширення обізнаності населення щодо проблематики торгівлі людьми.

Також заступник міністра представила колегам з ОБСЄ нового очільника Департаменту протидії злочинності, пов'язаній з торгівлею людьми, та незаконній міграції Національної поліції України Сергія Пантелеєва, який поділився своїм баченням перспектив підвищення ефективності діяльності Департаменту.

Тетяна Ковальчук запропонувала керівниці Програми «Безпека людини» Лілії Грудко долучитися до платформи з розробки національної політики у сфері протидії торгівлі людьми.

«Ми пропонуємо об’єднати зусилля для подальших кроків у напрямку протидії торгівлі людьми та створити відповідний чат-бот, щоб населення було більш обізнаним у сфері незаконної торгівлі людьми» – зазначила заступник міністра.

Фото Андрія Новицького

Схожі матеріали
Діяльність