Контраст
Шрифт

Командувач НГУ перевірив готовність підрозділів Нацгвардії у складі ООС

clock
20.04.2021 07:45

Командувач Національної гвардії України генерал-полковник Микола Балан у рамках робочої поїздки відвідав район проведення операції Об’єднаних сил, де перевірив готовність сил і засобів НГУ до виконання визначених завдань.
 
Він також заслухав доповідь заступника командувача операції Об’єднаних сил з питань застосування сил та засобів НГУ та ознайомився з оперативною обстановкою. 

Під час доповіді генерал-майор Гусейн Вісханов наголосив, що особовий склад НГУ, який залучений до проведення операції Об’єднаних сил готовий до виконання поставлених завдань.

Крім того, командувач НГУ відвідав блок-пости, де перевірив умови несення служби гвардійців та їх морально-психологічний стан.

Особливу увагу генерал-полковник Микола Балан приділив питанням всебічного забезпечення та готовності підрозділів до виконання службово-бойових завдань.

«Наразі підрозділи Національної гвардії мають значний досвід ведення бойових дій та оснащення. Ми готові захищати державу, її територіальну цілісність і недоторканість. Наша держава має професійних і мотивованих військовослужбовців», – наголосив він.
Командувач поспілкувався з особовим складом та нагородив військовослужбовців відомчими відзнаками за сумлінне виконання службових обов’язків, особисту мужність і відвагу.

 

Пресслужба НГУ

Схожі матеріали
Діяльність