Контраст
Шрифт

Кінологічні підрозділи ДПСУ підвищують професійні навички

clock
25.04.2021 12:18

Викладачі кафедри кінології факультету безпеки державного кордону Національної академії Держприкордонслужби України взяли участь у вебінарі «Використання собак для пошуку людини за запаховим слідом».

Захід було організовано Консультативною місією Європейського Союзу в Україні спільно з МВС України у продовження вебінару «Практики Європейського Союзу щодо стратегії розвитку та міжвідомчої співпраці кінологічної служби», що відбувся у лютому.

До заняття, яке проводили експерти-кінологи з Нідерландів та Португалії, долучились також представники кінологічних підрозділів Збройних Сил України, Національної поліції, Державної кримінально-виконавчої служби України, а також закладів вищої освіти сектору безпеки та оборони країн.

Учасники обмінялись думками, обговорили систему та методику підготовки службових собак для пошуку людини за запаховим слідом, а також взяли участь в інтерактивних вправах. Також, під час вебінару експерти ЄС надали методичний матеріал та презентації, які використовуватимуться для занять з майбутніми офіцерами кінологічних підрозділів.

Схожі матеріали
Діяльність