Гвардійці виявили наркотики та зброю на одному з блокпостів Одещини

clock
02.05.2023 15:10

Під час виконання завдань з дотримання вимог правового режиму воєнного стану, гвардійці 11 бригади імені Михайла Грушевського Південного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України, на одному з блокпостів Одещини зупинили автівку марки “Hyundai”.

Під час огляду транспортного засобу, бійці виявили два згортки невідомої речовини рослинного походження. При подальшому спілкуванні громадянин добровільно зізнався та дістав ще чотири приховані зіп-пакети, в яких знаходилась порошкоподібна речовина сірого кольору та один зіп-пакет з пігулками. Зі слів чоловіка – це заборонені наркотичні речовини “канабіс”, “фен” та “екстезі”.

Також при поверхневому огляді водія було виявлено предмет, схожий на вогнепальну зброю. На запитання про походження, порушник пояснив, що це травматична зброя, яка перероблена під бойову.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу, яка в присутності свідків вилучила заборонені предмети та речовини, а чоловіка передано працівникам поліції за підозрою у скоєнні злочину за статтями 263 та 307 Кримінального кодексу України.

Національна гвардія України

Схожі матеріали