Проведення конкурсного відбору на посаду начальника Казенного науково – виробничого об’єднання «Форт» МВС України

Оголощення

 про проведення конкурсного відбору на посаду начальника Казенного науково – виробничого об’єднання «Форт» МВС України

Міністерство внутрішніх справ України відповідно до Порядку проведення конкурсного відбору керівників суб'єктів господарювання державного сектору економіки, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.09.2008 № 777 та наказу МВС від 28.10.2019 № 895 оголошує про проведення конкурсного відбору на посаду начальника Казенного науково-виробничого об’єднання «Форт» МВС України.

Юридична та фактична адреса КНВО «Форт» МВС України:

21027, м. Вінниця, вул. 600-річчя, 27.

Основні напрями діяльності підприємства:

- виконання науково-дослідних та дослідно-конструкторських робіт по створенню нових зразків вогнепальної бойової, спортивної, мисливської, пневматичної, спеціальної та іншої зброї, а також холодної зброї, засобів особистого захисту й активної оборони, засобів спеціального призначення, боєприпасів, виготовлення та випробування їх дослідних зразків;

- розроблення, виготовлення, реалізація, ремонт та модернізація військової техніки, військової зброї і боєприпасів до неї;

- виробництво та ремонт вогнепальної зброї невійськового призначення і боєприпасів до неї, холодної зброї, торгівля вогнепальною зброєю  невійськового призначення та боєприпасами до неї, холодною зброєю, пневматичною зброєю.

Інформацію стосовно фінансово-економічного стану підприємства

Вимоги до претендента завантажити

Для участі у конкурсному відборі претендент особисто подає та/або надсилає електронною поштою комісії такі документи:

У разі подання заяви та документів лише електронною поштою учасник конкурсного відбору під час заслуховування конкурсних пропозицій додатково подає підписану заяву.

Відповідальність за недостовірність поданих документів несе претендент.

Документи приймаються

Заяви та документи на участь у конкурсному відборі приймаються комісією за адресою: 01061, м. Київ, вул. Академіка Богомольця, 10 та/або електронною поштою: [email protected] протягом 30 календарних днів після дати оприлюднення оголошення про проведення конкурсу.

Претендент не допускається до участі в конкурсному відборі в разі:

-  неподання ним одного із документів, які необхідно подати для участі у конкурсі ;

-  невідповідності встановленим комісією вимогам до претендентів та конкурсних пропозицій;

-  наявності у претендента не знятої або не погашеної в установленому законом порядку судимості, заборони займати відповідні посади або займатися певними видами діяльності.

Місце проведення конкурсного відбору:

Міністерство внутрішніх справ України, м. Київ, вул. Академіка Богомольця, 10.

Оприлюднення результатів конкурсу

Результати конкурсного відбору будуть оприлюднені на офіційному сайті МВС протягом трьох днів з дати завершення конкурсу.

Телефон для довідок: (044) 254-99-22 Лук’янчук Дарія Юріївна