Контраст
Шрифт

Жорстоке вбивство чоловіка у Києві: патрульні поліцейські оперативно затримали ймовірного зловмисника

clock
19.11.2021 13:22

Шокуюча знахідка сколихнула вчора усю столицю. Поліцейським надійшов виклик, що у смітнику на бульварі Дружби Народів виявили частини людського тіла.
Патрульні негайно вирушили за вказаною адресою та забезпечували охорону місця події під час роботи слідчих.

Водночас усі поліцейські міста були зорієнтовані на пошуки чоловіка, який міг бути причетним до цього жахливого злочину.
Близько 23-ї години небайдужий громадянин повідомив, що в одній із багатоповерхівок на вулиці Тростянецькій побачив чоловіка, схожого на розшукуваного зловмисника.

Туди негайно попрямували декілька екіпажів патрульних поліцейських. У під’їзді будинку дійсно перебував чоловік, схожий за орієнтуванням.
Завдяки спільним злагодженим діям патрульних ймовірного вбивцю оперативно затримали.
На місце патрульні викликали слідчо-оперативну групу та передали їм затриманого.

Як розповів начальник столичної поліції Іван Вигівський, завдяки злагодженій роботі підрозділів поліції Києва протягом кількох годин у Дарницькому районі поліцейські викрили та розшукали ймовірного підозрюваного:

«Фігурантом виявився 32-річний мешканець іншої області. За попередньо зібраними матеріалами кримінального провадження ми встановили, що під час спільного вживання спиртного між чоловіками виник конфлікт, у результаті якого зловмисник позбавив життя 42-річного господаря оселі. Ще близько доби порушник проживав у квартирі, де знаходився загиблий, а потім вирішив позбутись тіла. Для цього він придбав ручну пилу по металу та у ванній кімнаті розчленив тіло, і за кілька разів виніс частинами у сміттєвий бак біля сусіднього будинку. Особу затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України».

За процесуального керівництва Печерської окружної прокуратури слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – це умисне вбивство. Також до районного суду готується клопотання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Чоловіку загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі. 

Схожі матеріали
Діяльність