Контраст
Шрифт

У Запорізькій області відкрито новий Морський рятувальний центр

clock
21.10.2021 09:29

20 жовтня, у Бердянську відбулося відкриття нового Морського рятувального центру.

Координацію робіт з пошуку та рятування у відкритому морі здійснював саме центр Морської пошуково-рятувальної служби у Бердянську з задіянням спеціалізованих пошуково-рятувальних одиниць центру, рятувальних засобів інших відомств та суден в акваторії Азовського моря.

Для оперативного і своєчасного реагування на надзвичайні ситуації потрібно створення сучасної матеріально-технічної бази, новітніх технологій, засобів зв’язку, і найголовніше - оснащення надійними плавзасобами для подолання водних перешкод та сучасним рятувальним обладнанням для ефективного проведення рятувальних операцій на воді.

Очільник запорізьких рятувальників привітав співробітників та керівництво Центру з відкриттям і висловив сподівання на спільну співпрацю та злагоджену роботу у напрямку оперативного реагування на надзвичайні події, аварії, потенційно небезпечні ситуації на морі.

Служба забезпечує несення постійної пошуково-рятувальній готовності для оперативного порятунку людей, надання їм невідкладної медичної допомоги та евакуації у безпечне місце.

ГУ ДСНС України у Запорізькій області

Схожі матеріали
Діяльність