У Маріупольській бригаді Нацгвардії представили нового командира

clock
12.05.2021 11:19

Заступник начальника Східного територіального управління Національної гвардії України полковник Сергій Уніятов представив особовому складу новопризначеного командира 12-ї бригади оперативного призначення імені Дмитра Вишневецького полковника Дениса Шлега.

Полковник Сергій Уніятов висловив переконання в тому, що особовий склад бригади й надалі продовжить виконувати найважливіші завдання на високому рівні, які сьогодні стоять перед Національною гвардією України та державою.

«Можу охарактеризувати Дениса Олексійовича як грамотного, вимогливого та принципового командира, який уміє згуртовувати військовий колектив. Офіцер, який пройшов всі керівні посади від командира взводу до командира частини. Він справжній професіонал своєї справи і відданий захисту держави», – зазначив полковник Сергій Уніятов.

До призначення на посаду командира 12-ї бригади оперативного призначення імені Дмитра Вишневецького полковник Денис Шлега очолював 4-й полк Національної гвардії України, що базується у Павлограді. За час його командування підрозділ отримав почесне найменування  «4-й Павлоградський полк Національної гвардії України» і став першим серед військових частини з охорони важливих державних об’єктів, який отримав почесне звання.

За період російської агресії на Сході країни Денис Олексійович неодноразово виконував службово-бойові завдання в зоні проведення Антитерористичної операції та операції Об’єднаних сил.

«Ми з вами зустрілися і будемо продовжувати службу у дуже нелегкий час для нашої країни. Але я впевнений, що разом ми виконаємо усі завдання, які будуть покладені на наш підрозділ», – зазначив полковник Денис Шлега під час звернення до особового складу бригади.

Під час офіційного заходу новопризначений командир також познайомився з особовим складом частини, а завершилась церемонія представлення урочистим маршем військовослужбовців бригади.

Пресслужба НГУ

 

Схожі матеріали