У Львові пройшли спільні заняття нацгвардійців та працівників поліції

clock
29.04.2021 18:41

На базі контрольно-диспетчерського пункту 2 Галицької бригади Нацгвардії України у місті Львові, пройшли тактико-спеціальні навчання за участі батальйону конвойної служби ГУ НП у Львівській області та військовослужбовців 1 батальйону бригади, які виконують завдання з конвоювання екстрадиції та охорони підсудних, засуджених та осіб взятих під варту. 

Нацгвардійці, під час навчань, продемонстрували порядок дій, які вони виконують під час виконання завдань з конвоювання. Особлива увага була звернена на нештатні ситуації, такі як напад, втеча, непокора та поранення одного з військовослужбовців. 

«Обмін досвідом – надзвичайно важливий для наших відомств, - говорить начальник служби з конвоювання та охорони підполковник Валерій Демчук. – На цих заняттях ми продемонстрували нашу роботу. Цього разу були залучені і інструктори, які показали, як надавати домедичну допомогу у разі поранення та порядок поводження зі зброєю для більшої ефективності її використання у кризових ситуаціях. Залучали й черговий підрозділ, який використовують у разі виникнення нештатних ситуацій під час виконання завдань з конвоювання». 

Аліна Новікова

RI8N979g2yiTrFONA7iU6XcfrYVy6ELHaQKGpg0I.jpeg

hsjUJ23k9GKSye2os4NFzenO82lHVuiwLz4nY2Mi.jpeg

V10PCPy4fRxvRoKUx16Sy2fNFqX4PRrxwOm37BAo.jpeg

Схожі матеріали