Контраст
Шрифт

Системи відеонагляду – надважливий фактор безпеки громад

clock
10.12.2021 11:55

Городоцька міська рада реалізовує проєкт з модернізації системи відеонагляду, яка буде підключена до єдиної системи відеоспостереження поліції Львівщини.

Проєкт реалізується у співпраці з Головним управлінням Національної поліції у Львівській області і передбачає поточний ремонт існуючих камер відеоспостереження та встановлення додаткових камер на території громади, а також їх інтеграцію до комплексу системи відеоспостереження «Безпечна Львівщина». Зараз на території ради працює 47 камер, невдовзі їх кількість збільшиться ще на 4.

Проєкт «Безпечна Львівщина» - це абсолютно новий рівень ідентифікації загроз та ризиків, можливості проведення превентивної роботи з попередження вчинення злочинів, терористичних, техногенних та інших загроз, зменшення часу реагування на злочини, правопорушення та інші події. Також вона дозволить значно ефективніше проводити розслідування злочинів, ідентифікувати, встановлювати місця перебування та затримувати правопорушників та в подальшому доводити їх вину. Поліцейські зможуть у реальному часі виявляти та ідентифікувати транспортні засоби зловмисників, а також ті, які перебувають у розшуку та отримають багато інших можливостей.

Проєкт реалізується у рамках Програми підтримки ініціатив місцевих карпатських громад, започаткований Асоціацією „Єврорегіон Карпати - Україна” та фінансується за кошти обласних бюджетів Львівської, Закарпатської, Івано-Франківської і Чернівецької областей.

Відділ комунікації поліції Львівської області

Схожі матеріали
Діяльність