Контраст
Шрифт

Національною поліцією України продовжується реалізація проєкту «Поліцейський офіцер громади» на території Харківської області

clock
24.11.2021 16:53

Ще п’ять територіальних громад Харківщини сьогодні разом з начальником главку поліції Станіславом Перліним підписали меморандум про співпрацю.

Виявили бажання взяти участь у проєкті та гарантували матеріально-технічну підтримку поліцейських голови  Мереф’янської, Наталинської, Новопокровської, Старовірівської та Старосалтівської територіальних громад.

 

За словами начальника ГУНП в Харківській області Станіслава Перліна, проєкт «Поліцейський офіцер громади»  - найсучасніший і найцікавіший з усіх діючих.

- Чим він цікавий? На прикладі Пісочинської ОТГ ми переконалися, що він дієвий та сучасний. Поліцейський є невід’ємною частиною  громади,  повністю опікується її проблемами та завжди готовий прийти на допомогу навіть у нестандартних ситуаціях.Своєю чергою, громада також йде назустріч поліцейським та допомагає, - зазначив Станіслав Перлін.

 

З 56 територіальних громад, що існують на Харківщині, на теперішній час проєкт «Поліцейський офіцер громади» впроваджено на території 20 громад, де несуть службу 34 поліцейських. Також наразі на базі Харківського національного університету внутрішніх справ проходять навчання 13 поліцейських, які вже з другої половини грудня почнуть нести службу в Солоницівській, Нововодолазький, Краснокутський, Близнюківський, Барвінківській, Петропавлівській, Богодухівський та Височанський  громадах.

- Якщо буде порядок у громадах, кожен громадянин відчуватиме себе захищеним, - додав заступник начальника ГУНП в Харківській області Віталій Гузь.

Як зазначив заступник начальника ГУНП в Харківській області Сергій Човпан, поліцейський офіцер громади – це людина, яка знається на проблемах громади. Він спілкується з освітянами, школярами, владою, завжди готовий включитися у будь-яку проблему. Наразі підготовлені іміджеві матеріали, брелоки плакати, які поліцейські будуть роздавати учням, студентам, членам громади.

Довідка: з 15 листопада по 12 грудня триває конкурсний відбір на 15 посад до Балаклійської, Богодухівської, Донецької, Вільхівської, Мереф’янської, Наталинської, Новопокровської, Нововодолазької, Слобожанської, Солоницівської та Старовірівської територіальних громад.

Відділ комунікації поліції Харківської області

Схожі матеріали
Діяльність