Контраст
Шрифт

Нацгвардія за рік провела понад 38 тисяч тестів на COVID-19

clock
06.01.2022 11:44

Рік тому в медичних пунктах військових частин Національної гвардії України почали функціонувати лабораторії для проведення ІФА-тестувань особового складу на COVID-19.
 
Протягом 2021 року в цих лабораторіях було проведено понад 38 тисяч тестувань гвардійців. Це дало змогу вчасно виявляти та ізолювати хворих на COVID-19, тим самим зменшуючи поширення коронавірусу серед особового складу НГУ та вчасно надавати їм лікування.

Функціонування таких лабораторій в НГУ є  важливим, оскільки підрозділи Нацгвардії щоденно виконують завдання з охорони громадського порядку, охорони важливих державних об’єктів, дипломатичних представництв, консульських установ іноземних держав тощо, що передбачає контактування з великою кількістю громадян.

Нагадаємо, що лабораторії для проведення ІФА-тестувань працюють у військових частинах у Києві, Харкові, Одесі, Дніпрі, Львові та  м. Вишгород, що біля Києва. Крім цього, тестування воїнів-гвардійців на COVID-19 також  проводять  у військовому госпіталі НГУ (м. Золочів) та медичному центрі НГУ «Нові Санжари».

Пресслужба НГУ

Схожі матеріали
Діяльність