Контраст
Шрифт

На Дніпропетровщині поліцейські виявили теплицю з коноплями на суму близько 1,7 млн гривень

clock
30.09.2021 11:15

Правоохоронці встановили, що 18-річний хлопець займався вирощуванням нарковмісних рослин та їхньою переробкою з метою подальшого збуту на території Дніпропетровської області.

Слідчі заходи на ділянці у Верхньодніпровському районі відбулися 29 вересня за участю працівників управління боротьби з наркозлочинністю в Дніпропетровській області та слідчого ГУНП в Дніпропетровській області. Процесуальне керівництво здійснювала обласна прокуратура.

Під час обшуку на території домоволодіння поліцейські  виявили понад 50 кущів конопель елітних сортів, облаштовані системою крапельною поливу, оброблені та доглянуті. Також у будинку, яким користувався юнак, правоохоронці вилучили близько 2 кг канабісу, пристрій для куріння та пістолет травматичної дії з ознаками переробки калібру 9 мм з патронами.

Вилучені рослини направлені на експертизу. За її результатами вирішуватиметься питання про внесення відомостей до ЄРДР за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Дніпропетровської області   

Схожі матеріали
Діяльність