Контраст
Шрифт

Курсанти та студенти системи МВС вшанували пам’ять захисників України

clock
29.08.2021 15:28

Сьогодні, 29 серпня, в Україні разом із іншими героями вшановують пам’ять правоохоронців, які загинули при виконанні службових обов’язків. Участь у заходах по всій країні взяли курсанти та студенти ВНЗ системи Міністерства внутрішніх справ.

Ректор, проректори, працівники та курсанти Харківського національного університету внутрішніх справ поклали квіти до монументу загиблим правоохоронцям.

Курсанти та керівництво Одеського державного університету внутрішніх справ також приєднались до вшанування пам’яті героїв. 

В капличці Національної академії Держприкордонслужби України відбувся молебен за Героїв України. До богослужіння також долучились і першокурсники академії, які вчора прибули з польового центру забезпечення навчального процесу після початкової військово-прикордонної підготовки.

Участь у заходах взяли також і курсанти Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України на чолі з заступником начальника інституту по службі Вячеславом Перевізником. Як згадку про загиблих колег, захисників порядку та безпеки, вони запалили свічки пам’яті — цю традицію було започатковано у 2019 році.

Напередодні Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, у Дніпрі відбувся пам’ятний захід. Участь у вшануванні взяв ректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ полковник поліції Андрій Фоменко.

Схиляємо голову перед світлою пам'яттю тих, хто залишився вірним Присязі і віддав своє життя за безпеку громадян, за наше мирне і спокійне майбутнє. Пам’ятаємо!

 

Схожі матеріали
Діяльність