Контраст
Шрифт

Кримінального “авторитета” на прізвисько “Салім” примусово повернули за межі України

clock
07.04.2021 09:28

6 квітня 2021 року працівниками Центрального міжрегіонального управління ДМС у м. Києві та Київській області спільно зі співробітниками Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України був виявлений та доставлений до підрозділу Міграційної служби 42-річний громадянин Російської Федерації, який є кримінальним “авторитетом” на прізвисько «Салім».

Даного громадянина було видворено з території України у 2016 році із подальшою забороною в’їзду терміном на 3 роки, в 2019 році заборону було продовжено ще на 3 роки. Та попри заборону в’їзду, чоловік незаконно потрапив в Україну поза пунктами пропуску задля налагодження кримінальних та корупційних зв'язків, поширення на території України діяльності підконтрольних йому злочинних груп та перерозподілу таким чином сфер впливу у злочинному середовищі.

Після встановлення обставин правопорушення та умов, що їм сприяли, на вищезазначеного громадянина було складено протокол про адміністративне правопорушення, передбачене ст. 203-1 КУпАП “Невиконання рішення про заборону в’їзду в Україну” та прийняте рішення про примусове повернення із забороною в’їзду. Цього ж дня у супроводі працівників ЦМУ ДМС в м. Києві та Київській області та співробітників ДСР Національної поліції відомий у кримінальних колах росіянин покинув територію України.

Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області

Схожі матеріали
Діяльність