Контраст
Шрифт

Двох потерпілих у ДТП на Львівщині евакуйовано поліцейським гелікоптером до медзакладів

clock
27.10.2021 18:48

Вкотре злагоджено спрацювали фахівці Центру авіаційного забезпечення Національної поліції України та Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

ДТП сталася 26 жовтня о 22:50 на автодорозі «Львів-Самбір-Ужгород» біля міста Турка Самбірського району. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «МАН», 52-річний львів’янин, не впорався з керуванням, з’їхав із проїзної частини та перекинувся. Внаслідок ДТП водій вантажівки та його пасажир, 22-річний мешканець одного з міст Львівського району, отримали тілесні ушкодження.

52-річного водія з черепно-мозковою травмою та порушенням ритму серця було доставлено гвинтокрилом МВС Airbus Helicopters Н-145  в одну з лікарень міста Дрогобич.

Після того гелікоптер повернувся за іншим потерпілим, 22-річним пасажиром, якого з черепно-мозковою травмою та травмою живота доставлено до львівської міської лікарні швидкої медичної допомоги.

Нагадаємо, що аеромедична евакуація здійснюється у рамках проєкту, який спільно реалізується МВС та Міністерством охорони здоров'я України.

Відділ комунікації поліції Львівської області

 

Схожі матеріали
Діяльність