Андрій Нєбитов: «До проєкту «Поліцейський офіцер громади» вже долучилися 56 територіальних громад Київщини

clock
07.10.2021 17:30

Сьогодні, 7 жовтня, у селах Митниця, Велика Бугаївка та Барахти Васильківської ТГ відбулося урочисте відкриття поліцейських станцій. До цих поліцейських станцій на службу заступили 5 поліцейських офіцерів громад.

Поліцейськими офіцерами громади поліцейської станції в селі Митниця стали капітан поліції Анатолій Ліберт та майор поліції Валерій Панашенко. Вони працюватимуть цілодобово та обслуговуватимуть 9 населених пунктів.

Старший лейтенант поліції Владислав Костенко та старший сержант поліції Дмитро Болдін стоятимуть на варті 24/7 та обслуговуватимуть десять населених пунктів, поліцейська станція знаходитиметься у селі Барахти.

Третя поліцейська станція розташована в селі Велика Бугаївка. А нести службу та відповідати за спокій громадян буде  лейтенант поліції Наталія Ткачук.

Всі поліцейські офіцери громади пройшли навчання та отримали відповідні сертифікати, помпові рушниці, а також ключі від службових авто.

У відкритті поліцейської станції взяли участь керівництво Головного управління поліції Київщини, співробітники управління превентивної діяльності, керівництво Обухівського районного управління поліції, представники органу місцевого самоврядування та голова територіальної громади.

«До обов’язків поліцейського громади входить надання не лише поліцейських послуг, а і будь якої допомоги жителям громади. Поліцейський, який проживає у вашій громаді, як ніхто інший розуміє потреби населення та може надати фахову допомогу», - зазначив начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов

Станції облаштовані усім необхідним для роботи - сучасною комп'ютерною та оргтехнікою, меблями та доступом до мережі Інтернет.

Варто зазначити, що для поліцейських, які цілодобово дбають про безпеку мешканців громади, найвища цінність та критерій оцінки роботи - це довіра і повага громадян.

Відділ комунікації поліції Київської області

 

Схожі матеріали