Заступник Міністра внутрішніх справ Олексій Сергєєв узяв участь у засіданні Ради Україна-НАТО

clock
11.01.2024 10:30

10 січня 2024 року у штаб-квартирі НАТО у Брюсселі відбулось надзвичайне засідання Ради Україна-НАТО на рівні послів, скликане за ініціативою української сторони у зв’язку із масованими ракетними ударами та атаками дронів росії по Україні.

Представники української сторони поінформували союзників про наслідки масованих російських ракетних атак по території України та озвучили пріоритетні потреби української сторони у засобах ППО.

Зокрема, заступник Міністра внутрішніх справ поінформував про основні цілі російських атак, наслідки від останніх масованих російських обстрілів, зокрема про масштаби руйнувань інфраструктури. Він також представив союзникам перелік потреб органів системи МВС для подолання наслідків російських атак.

Держави-члени НАТО рішуче засудили російські масовані ракетні обстріли та атаки безпілотників на українські міста, цивільні об’єкти та громадян. 

Союзники підтвердили свою відданість підтримці України та готовність надавати Україні необхідну підтримку, зокрема у тому, що стосується засобів ППО.

З боку окремих країн були зроблені анонси щодо наступних пакетів допомоги.

Департамент комунікації МВС України
за матеріалами Місії України при НАТО

Схожі матеріали