Взаємодія між МВС України та Посольством США в Україні сприятиме посиленню безпеки в багатьох регіонах країни, - Денис Монастирський

clock
12.08.2022 20:38

Сьогодні відбулася зустріч Міністра внутрішніх справ України Дениса Монастирського з Надзвичайним та Повноважним Послом США в України Бріджит Брінк.

У ході зустрічі сторони обговори ситуацію, яка склалася навколо Запорізької АЕС, а також ризики, пов’язані з присутністю військ рф на території станції.

Також американську сторону поінформовано про стан впровадження спільних проектів та обговорено можливості започаткування інших проектів міжнародної технічної допомоги. Зокрема це стосується і гуманітарного розмінування, і психологічної реабілітації співробітників системи МВС, і підтримки поліції у сфері протидії нарко- та кіберзлочинності.

«В умовах сьогодення активна взаємодія між МВС України та Посольством США в Україні дозволить посилити органи та підрозділи системи МВС у відбитті військової агресії росії проти України, а також підтримати співробітників, які постраждали внаслідок такої агресії. Крім того, вона сприятиме посиленню безпеки в багатьох регіонах країни», - підкреслив Міністр.

Посол США в Україні висловила готовність посилити взаємодію в указаних сферах та висловила слова підтримки всім співробітникам системи МВС України, які не дивлячись ні на що продовжують сумлінно виконувати свої завдання із забезпечення безпеки в країні.

Схожі матеріали