У ДонДУВС відбувся відомчий конкурс на кращу наукову, науково-технічну та профорієнтаційну продукцію  

clock
28.09.2022 16:50

27 вересня 2022 року відбулось підсумкове відеоселекторне засідання організаційного комітету конкурсу на кращу наукову, науково-технічну та профорієнтаційну продукцію в апараті МВС, територіальних органах, закладах, установах і підприємствах, що належать до сфери управління Міністерства внутрішніх справ України. На засіданні оголосили переможців.

Організація та проведення конкурсу здійснювалась Департаментом освіти, науки та спорту МВС, а відповідно до Наказу Міністерства внутрішніх справ від 25 липня 2022 року № 457 базовим закладом став Донецький державний університет внутрішніх справ.

Для участі в конкурсі було подано 99 найменувань конкурсної продукції за 12 номінаціями. Навчально-наукові і профорієнтаційні праці представили Головне слідче управління Національної поліції України та 13 закладів вищої освіти та науково-дослідних установ, що належать до сфери управління МВС, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Національної гвардії України та Державної прикордонної служби України. За результатами обговорень і плідних дискусій на засіданнях конкурсних комісій відібрано за рейтинговим принципом кращі роботи в кожній номінації.

Слід відзначити, що конкурс проводиться щорічно з метою стимулювання творчої та інноваційної діяльності вчених і науково-педагогічних працівників, популяризації кращих досягнень відомчої науки в галузях юриспруденції, цивільної безпеки, інформаційних технологій, підвищення якості навчальних та наукових видань, мотивації до активної видавничої діяльності, а також удосконалення системи профорієнтації та добору кандидатів на навчання, популяризації відомчої освіти та науки.

Пресслужба ДонДУВС 

Схожі матеріали