Поліцейські Івано-Франківщини здійснили бажання хлопчика, який мріє стати правоохоронцем (ВІДЕО)

clock
19.02.2024 19:30

13-річний Денис пережив не одну операцію, пройшов численні реабілітації і щодня доводить, що маленьким українцям – хоробрості не позичати. Хлопчик мріє стати правоохоронцем. Кілька років тому дитина познайомилась з прикарпатськими поліцейськими й з того часу став справжнім другом для них. 

Співробітники ювенальної превенції повсякчас навідуються до Дениса та допомагають матері. А з нагоди дня народження юнака, разом з працівниками відділу головної інспекції ГУНП в Івано-Франківській області здійснили чергову мрію Дениска.

Напередодні дня народження Дениско проходив чергове лікування в Івано-Франківській дитячій обласній лікарні. Поліцейські вирішили зробити приємний сюрприз хлопчику. Тож з солодощами, іграшками та подарунками навідались до нього під час виписки з лікувального закладу.

«Дениско - наш маленький друг. Вперше до нас звернулась мама хлопчика, яка розповіла про те, що дитина з особливими освітніми потребами мріє стати поліцейським, і вона просила якось долучитись. Це було 3 роки тому і ми замовили йому форму, привітали з днем народження. Це було перше наше знайомство. Відтоді ми завжди на зв’язку, будь-які потреби ми намагаємось вирішити та підтримати дитину», - розповіла начальниця відділу ювенальної превенції ГУНП в Івано-Франківській області Алла Бойчук.

Хлопчик збирає військові шеврони й давно мріяв про військову форму. Тож поліцейські цю мрію дитини також втілили в життя.

«Ми відреагували, ми купили йому військову форму, ми купили йому шеврони військові, він їх колекціонує. Надалі будемо допомагати таким дітям, у нас є декілька таких родин. І на постійній основі будемо їх підтримувати», - наголосив заступник начальника відділу Головної інспекції ГУНП в Івано-Франківській області Олег Степаненко.

«Я люблю дуже військових і поліцію», - не стримував щасливих емоцій Дениско.

Радісного хлопчика поліцейські на службовому транспорті відвезли додому, а після частували святковим тортом.

Національна поліція України

Схожі матеріали