Контраст
Шрифт

«Наша ціль – повернути захоплені загарбниками українські території», - майбутній снайпер бригади «Лють»

clock
09.03.2023 17:45

Бійці новоствореної об’єднаної штурмової бригади Національної поліції України «Лють» після завершення етапів конкурсного відбору проходять навчання з домедичної медицини, вогневої та тактичної підготовки.

Перед тим, як приступити до практичних навчань, добровольці успішно подолали всі етапи конкурсного відбору до штурмової бригади: тестування рівня логічного й аналітичного мислення та професійних знань, військово-лікарську комісію та перевірку рівня фізичної підготовки та співбесіду.

«Мені 24 роки, я свого часу проходив строкову службу в армії та коли довідався про набір у новостворену штурмову бригаду «Лють», відразу подав документи. Пройшов усі етапи відбору та приступив до практичних навчань. Моя майбутня спеціальність – снайпер, оскільки я маю відповідні якості – я спритний, витривалий, вмію концентруватись, влучно стріляю і маю навички, які отримав під час служби в армії. Наша спільна ціль – вибити ворога в найкоротший термін і повернути усі захоплені українські землі», - розповів доброволець підрозділу «Шумахер».

Це перша на Львівщині навчальна група, яка приступила до практичних занять.

«Усі слухачі вмотивовані та цілеспрямовані, а викладачі намагаються визначити найкращі якості кожного майбутнього бійця і розвивати їх. Почали ми з основних дисциплін – це домедична, вогнева і тактична підготовка. У першу чергу ми вчитимемо бійців надавати домедичну допомогу собі – мова йде про кульові, ножові та уламкові поранення, далі – вести вогонь з основних видів зброї, які, безумовно, будуть необхідні під час виконання бойових завдань і тактична підготовка – робота в групах, зачистка приміщень і виконання комплексних завдань. Надалі – навчатимемо й інших військових премудростей», - розповів т.в.о. начальника Тренінгового центру поліції Львівщини майор поліції Микола Копильчак.

Національна поліція України 

Схожі матеріали
Діяльність