На Сумщині поліцейські офіцери громади отримали 29 службових автомобілів, - Євгеній Єнін

clock
17.08.2022 09:32

Ці 29 авто допоможуть ПОГам стати ближче до громадян. Безпека – це базова цінність, яку ми забезпечуємо нашим громадянам. Про це на своїй сторінці в Facebook написав перший заступник міністра внутрішніх справ Євгеній Єнін. 

«Передали спільно з Головою Нацполу Ігорем Клименко 29 автомобілів для поліцейських офіцерів громад Сумщини. Ми їх ще називаємо ПОГ. Керівництво МВС та Нацполу невтомно доводить, що безпека – це базова цінність, яку ми забезпечуємо нашим громадянам. Навіть в такі складні часи для економіки, одна із пріоритетних ініціатив міністра – має втілюватися в життя. Ці 29 авто допоможуть ПОГам стати ближче до громадян. Мова не лише про поліцейські функції, це і про прибрати з дороги повалене дерево чи доставити медсестру до хворих, тобто про першочергові потреби наших громадян, які пов’язані із безпекою», - написав Євгеній Єнін.

Перший заступник очільника МВС нагадав, що до війни рівень довіри саме до ПОГів був близько 70%.

«Зараз ми фіксуємо зростання довіри громадян до поліції, а значить і ще більше стали довіряти саме офіцерам громади. Під час зустрічі, до слова, переважна кількість керівників громади дякувала поліцейським, які залишилися з людьми в ці темні часи, не зрадивши присязі. Продовжуємо тримати свою частину обов’язків перед територіальними громадами, перед нашим суспільством, перед кожним українцем», - зазначив Євгеній Єнін.

Схожі матеріали