Контраст
Шрифт

Проєкт наказу МВС України «Про затвердження Змін до Порядку проведення моніторингу  інформації про результати обов’язкового технічного контролю, що передається суб’єктами здійснення обов’язкового технічного контролю до загальнодержавної бази даних»

На виконання вимог статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляємо про оприлюднення 24 березня 2021 року на офіційному вебсайті Міністерства внутрішніх справ України проєкту наказу Міністерства внутрішніх справ України «Про затвердження Змін до Порядку проведення моніторингу  інформації про результати обов’язкового технічного контролю, що передається суб’єктами здійснення обов’язкового технічного контролю до загальнодержавної бази даних» (далі – проєкт наказу): https://mvs.gov.ua/uk/ministry/normativna-baza-mvs/proekti-normativnix-aktiv/projekt-nakazu-mvs-ukrayini-pro-zatverdzennya-zmin-do-poryadku-provedennya-monitoringu-informaciyi-20892. .

Прийняття проєкту наказу забезпечить вдосконалення механізму проведення моніторингу інформації про результати обов’язкового технічного контролю (далі – моніторинг), що передається суб’єктами здійснення обов’язкового технічного контролю до загальнодержавної бази даних про результати обов’язкового технічного контролю транспортних засобів.

Крім того, проєкт наказу встановить однозначне трактування підстав для визнання протоколів перевірки технічного стану транспортного засобу недійсними та вдосконалить підготовку документації, що оформлюється за результатами  моніторингу, зокрема запровадить збереження електронних копій такої документації в Єдиному державному реєстрі транспортних засобів.

Зауваження та пропозиції до зазначеного проєкту наказу приймаються протягом місяця з дати опублікування в  письмовій формі за адресою: Головний сервісний центр МВС, вул. Лук’янівська, 62, м. Київ, 04071, е-mail: [email protected].

 

Проєкт наказу та всі пов'язані документи

Щодо проєкту наказу проводяться також електронні консультації з громадськістю.

Діяльність