Інформаційне повідомлення про проведення публічного громадського обговорення проєкту Антикорупційної програми Міністерства внутрішніх справ України на 2023 – 2025 роки

08 лютого 2023 року

Міністерство внутрішніх справ України проводить публічне громадське обговорення щодо проєкту Антикорупційної програми МВС на 2023-2025 роки (далі – проєкт Антикорупційної програми), що оприлюднений 08 лютого 2023 року на офіційному вебсайті Міністерства внутрішніх справ України: тут

Проєкт Антикорупційної програми розроблено з метою забезпечення дотримання працівниками МВС у своїй діяльності, а також у правовідносинах з органами державної влади, органами місцевого самоврядування, юридичними та фізичними особами принципу нульової толерантності до корупції в будь-яких її формах і проявах та проведення всіх належних заходів із запобігання, виявлення та протидії корупції, передбачених чинних законодавством.

Заходи, передбачені Антикорупційною програмою, будуть здійснюватися як структурними підрозділами апарату МВС та його територіальними органами, так і іншими суб’єктами системи МВС.

Реалізація Антикорупційної програми МВС забезпечить зменшення рівня корупції в системі МВС.

Публічне громадське обговорення проєкту Антикорупційної програми пройде у формі відеоконференції з використанням платформи Zoom 22 лютого 2023 року о 15:00.

Порядок обговорення: тривалість виступу до 5 хвилин.

Для участі в обговоренні необхідно з 08 до 21 лютого 2023 року зареєструватися, надіславши на електронну адресу: [email protected] таку інформацію:

  • прізвище, ім’я, по батькові;
  • щодо бажання виступити під час круглого столу;
  • представником яких інституту громадянського суспільства, засобу масової інформації чи органу влади, організації тощо ви є;
  • викладену в довільній формі, про досвід в антикорупційній діяльності;
  • про можливі зауваження та/або пропозиції до проєкту Антикорупційної програми.


Інформація для підключення до відео конференції (посилання, ідентифікатор конференції та код доступу) буде надіслана всім зареєстрованим учасникам додатково.

Консультації щодо винесеного на публічне громадське обговорення проєкту Антикорупційної програми надаються за номером телефон: (044) 254 78 56. 

Звіт про результати проведення публічного громадського обговорення проєкту Антикорупційної програми буде оприлюднений на офіційному вебсайті Міністерства внутрішніх справ України протягом двох тижнів після прийняття рішення за результатами обговорення.


Звіт про результати публічного громадського обговорення проєкту Антикорупційної програми Міністерства внутрішніх справ на 2023 – 2025 роки оприлюднений на офіційному вебсайті МВС 07 березня 2023 року.