Контраст
Шрифт

У Понорницькій територіальній громаді на Чернігівщині запрацювала поліцейська станція

clock
01.12.2021 09:30

Начальник Головного управління Нацполіції в Чернігівській області Володимир Нідзельський відкрив поліцейську станцію в селі Авдіївка Понорницької громади Новгород-Сіверського району.

На відкритті поліцейської станції також були присутні начальник Новгород-Сіверського районного відділу поліції Андрій Водолазкін та селищний голова Віктор Іващенко.

За підтримки місцевої влади поліцейську станцію в Авдіївці забезпечили всіма необхідними меблями і оргтехнікою.

Також начальник поліції Чернігівщини оглянув автомобіль, спеціально придбаний громадою для свого майбутнього поліцейського офіцера. Позашляховик вже підготовлено для несення поліцейської служби у сільській місцевості.

– Понорницька громада зробила відразу два вагомих кроки до участі у проєкті «Поліцейський офіцер громади». Це знакова подія, як для громади, так і для поліції. Створення поліцейської станції виведе громаду на новий рівень забезпечення населення якісним правоохоронним сервісом. Що ж до самостійного придбання та обладнання службового автомобіля — це Понорницька громада здійснила однією з перших в області. Ми разом рухаємося до успіху завдяки цілеспрямованій роботі, плідній співпраці місцевої влади та Національної поліції, – відзначив Володимир Нідзельський.

Поліцейська станція, на якій нестимуть службу правоохоронці, також оснащена всім необхідним для швидкого реагування на звернення громадян, забезпечення публічної безпеки і профілактики правопорушень на території обслуговування.

Сектор комунікації поліції Чернігівської області

 

Схожі матеріали
Діяльність