Сергій Яровий закликав не допустити провокації 2 травня в Одесі

clock
28.04.2021 12:56

Правоохоронці Одещини, окрім підготовки до Великодніх та травневих свят та проведення пам'ятних дат, готуються до заходів, які пройдуть у місті 2 травня. Про це сьогодні, 28 квітня, під час селекторної наради заявив перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий. 

"2 травня в Одесі відзначатиметься сьома річниця трагічних подій, які мали місце у 2014 році. Ми повинні максимально передбачити всі виклики, які можуть трапитися. А також не допустити провокацій, які вигідні країні - агресору", - наголосив він. 

Планується, що під час вшанування пам’яті загиблих у Будинку профспілок, до забезпечення публічної безпеки буде залучено 1300 поліцейський та 1200 нацгвардійців. 

Голова Нацполіції Ігор Клименко зазначив, що цьогоріч річниця подій в Одесі співпадає з Великоднем. Залучатимуться додаткові сили не тільки для забезпечення безпеки у культових спорудах, але й якщо анонсуються якісь масові заходи. 

«З початку тижня поліція разом з НГУ розпочали оперативно-профілактичні відпрацювання. І вже з 30 квітня ГУНП в Одеській області будуть запровадженні посилені заходи безпеки. Для цього сплановані додаткові направлення сил з інших регіонів України», - сказав Ігор Клименко. 

Нагадаємо, під час селекторної наради перший заступник міністра розповів про роботу підрозділів системи МВС під час Великодня та травневих заходів. 

Департамент комунікації МВС України 

фото Андрій Новицький

 

 

Схожі матеріали