Правоохоронці посилили заходи безпеки біля Верховної Ради України

clock
17.12.2021 13:48

Поліцейські спільно з військовослужбовцями Національної гвардії забезпечують публічну безпеку і правопорядок, аби не допустити порушень громадського порядку під час масових заходів біля Парламенту.

Сьогодні в урядовому кварталі проходять акція за масової участі громадян. З метою забезпечення публічної безпеки і порядку працівники структурних підрозділів столичної поліції, військовослужбовці Нацгвардії, співробітники ДСНС, кінологи, вибухотехніки та поліція діалогу несуть службу у посиленому режимі.

Під час заходу окремі його учасники вдалися до протиправних дій і почали блокувати підходи до Верховної Ради України та кидати піротехнічні засоби. Внаслідок вибуху петарди травмувалася жінка - учасниця акції. Зараз лікарі надають потерпілій необхідну медичну допомогу на місці.

Поліцейські проводять превентивну роботу з учасниками заходу та закликають мітингарів дотримуватися заявленого мирного формату проведення акції.

Наголошуємо, поліцейські негайно реагуватимуть на будь-які правопорушення та притягуватимуть винних до відповідальності. Звертаємося до організаторів та учасників акції: не вдаватися до провокацій, не порушувати громадський порядок та проводити заплановані заходи у відповідності до вимог чинного законодавства.

Відділ комунікації поліції Києва
 
 

Схожі матеріали