Наше завдання – максимально покращити умови служби поліцейських у зоні проведення ООС - Ігор Клименко

clock
17.12.2021 15:37

На цьому Голова Національної поліції України наголосив сьогодні, 17 грудня, під час робочого візиту до Мар’їнського відділення поліції в місті Курахове. Ігор Клименко проінспектував умови несення служби поліцейських на лінії зіткнення та матеріально-технічне оснащення нової адмінбудівлі.

«У складний для країни час ви не зрадили присязі, несли службу під обстрілами бойовиків. Ми цінуємо ваш внесок і робимо все можливе для покращення матеріально-технічного оснащення відділень поліції», - звернувся до поліцейських Донеччини Ігор Клименко.Голова Нацполіції України вручив правоохоронцям відомчі нагороди та подякував за сумлінну службу.

Відкриття нової адміністративної будівлі Мар’їнського відділення поліції відбулося наприкінці серпня цього року. У 2014 році основне приміщення в Мар’їнці було зруйновано внаслідок проведення антитерористичної операції. 148 співробітників поліції по черзі працювали на робочих місцях, більшість часу несли службу на вулиці, у патрулях, забезпечували охорону публічного порядку або пропускний режим.

Враховуючи ступінь пошкоджень будівлі та її розташування поблизу лінії зіткнення, керівництво Нацполіції прийняло рішення про будівництво нової адміністративної будівлі в Кураховому.

У відділенні реалізовано проєкт «CustodyRecords», обладнано слідчі та «зелені» кімнати, введено нову систему пропускного режиму, встановлено 48 камер відеоспостереження. Будівля оснащена всім необхідним для людей з інвалідністю, а для співробітників поліції облаштовані кімнати відпочинку та спортивний майданчик.

«Це перше відділення поліції на території Донецької області, яке побудоване «з нуля». У подальшому ми, наша держава, МВС і Національна поліція разом з іноземними партнерами, продовжимо будівництво для того, щоб і поліцейські, і громадяни бачили, що ми розвиваємо ці території і прагнемо, щоб тут максимально швидко настав мир», - підкреслив Ігор Клименко.

 

 
 
Відділ комунікації поліції
Донецької області
 

Схожі матеріали