В МВС обговорили результати співпраці з Програмою НАТО з виховання доброчесності

clock
04.11.2022 10:52

3 листопада 2022 року в режимі відеоконференції  відбулася зустріч представників компанії Particip з представниками Міністерства внутрішніх справ України та органів сфери управління МВС щодо результатів співпраці з Програмою НАТО з виховання доброчесності (Building Integrity Initiative, BI). 

На заході були присутні начальник Управління запобігання корупції Анатолій Фодчук та начальниця відділу євроатлантичної інтеграції Директорату стратегічного планування та європейської інтеграції МВС Людмила Чубинська. А також представники уповноважених підрозділів з питань запобігання корупції Міністерства внутрішніх справ України, Національної поліції України, Національної гвардії України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Державної прикордонної служби України, викладачі та уповноважені особи з питань запобігання корупції закладів вищої освіти, що належать до сфери управління МВС.

Під час зустрічі представники МВС та органів сфери управління МВС поінформували партнерів прорезультати та напрацювання у сфері доброчесності та антикорупційній діяльності, досягнення яких відбулося завдяки активній співпраці МВС  з Програмою НАТО з виховання доброчесності.

В ході зустрічі учасники Тренінгу для інструкторів та онлайн-семінару Програми НАТО з виховання доброчесності поділилися власним досвідом участі у заходах Програми, проінформували присутніх про результати, досягненнями та напрацювання у сфері доброчесності та антикорупційної діяльності.

Учасники також обговорилистан та перспективи подальшої реалізації в Україні Програми НАТО з виховання доброчесності та поглиблення співпраці за низкою напрямів.

Довідково

Програма НАТО з виховання доброчесності (Building Integrity Program) започаткована у листопаді 2007 року. Вона має на меті допомогти зацікавленим країнам запроваджувати в їхніх національних оборонних і безпекових інституціях ефективний, доброчесний та прозорий менеджмент, зміцнювати механізми запобігання і протидії корупції, удосконалювати систему управління фінансовими і матеріальними ресурсами. Україна офіційно приєдналася до Програми 21 травня 2008 року.

Схожі матеріали