Шановні випускники Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького!

clock
22.03.2024 16:00

Вітаємо вас із завершенням навчання. Сьогодні ви отримуєте звання офіцерів та поповнюєте лави відважних захисників України!

Ви стали на захист Батьківщини у надзвичайно складні часи. Тож сьогодні ви - майбутнє нашої держави. Ваші професіоналізм, наполегливість та патріотизм сприятимуть зміцненню незалежності країни, збереженню європейського вектора розвитку. 

Не зупиняйтеся на досягнутому. Продовжуйте отримувати нові знання та впевнено крокуйте кар’єрними сходами. Та головне - завжди залишайтеся вірними Присязі й українському народові. 

Не відступайте від правди, добра та честі. І ніколи не забувайте про те, що наша сила у єдності. Тільки разом ми зможемо зруйнувати плани загарбників і перемогти ворогів.

Будьте гідними своєї Вітчизни та шануйте подвиг Захисників і Захисниць України, які поклали своє життя, захищаючи нашу землю. Пам’ятайте, що ми нащадки тих, хто століттями боровся з ворогами, щоб зберегти нашу незалежність і право панувати на своїй землі.

Буде непросто. Попереду на вас очікують важкі випробування та гучні перемоги. Але ми віримо, що кожен із вас з гідністю нестиме звання офіцера!

Служіть чесно! Служіть з честю!

Слава Україні!

 

Колегія Міністерства внутрішніх справ України 

 

Схожі матеріали