Посилення співпраці в оборонній сфері: Василь Тетеря зустрівся із Чеськими партнерами

clock
16.07.2024 20:30

Під час відрядження до Праги заступник міністра внутрішніх справ України провів робочу зустріч з директором Міжурядової агенції оборонної співпраці Міністерства оборони Чехії «AMOS» Алешем Витечкою та представниками 5-ти оборонних компаній Чеської Республіки.

Сторони обговорили питання двосторонньої взаємодії між органами системи Міністерства внутрішніх справ України і представниками оборонних підприємств Чехії.

Однією з головних тем зустрічі стала реалізація діючих контрактів та можливості для укладання нових угод. За словами Василя Тетері, посилення рівня співпраці в оборонній сфері між Чеськими партнерами та Національною гвардією, Державною прикордонною службою, Національною поліцією є пріоритетним завданням для МВС.

Представники оборонної промисловості Чеської Республіки вже неодноразово відвідували Україну. Під час попередньої зустрічі, яка відбулася у Києві, Ігор Клименко повідомив, що було укладено ряд контрактів із Чехією щодо постачання снарядів. Чеська делегація анонсувала нові поставки озброєння Україні.

Департамент комунікації МВС

Схожі матеріали