МВС безбар’єрність: як людям із порушенням слуху та мовлення оформити звернення та замовити консультацію (Відео жестовою мовою)

clock
05.10.2024 10:21

Люди з порушенням слуху та мовлення на офіційному сайті МВС зможуть дізнатися, як правильно оформити звернення до МВС, а також замовити онлайн-консультацію жестовою мовою. 

У розділі «Для громадян» опублікована детальна інструкція про те, як підготувати звернення до МВС або його структурних підрозділів. Уважно ознайомтеся з цією інформацією. Адже ваше письмове або електронне звернення не буде прийняте, якщо воно не відповідатиме вимогам.

Під час воєнного стану звернення можна надіслати поштою або електронною поштою:

  • письмове звернення можна оформити від руки або надрукувати. Відправити його можна поштою на адресу МВС: вул. Академіка Богомольця, 10, м. Київ, 01601;

  • електронне звернення оформляється за спеціальною електронною формою, яку можна завантажити з сайту МВС у розділі «Для громадян». Відправити його можна на адресу електронної пошти: [email protected]

В розділі «Діяльність» є рубрика «Каталог послуг», в якій детально описані всі послуги для громадян, які надають структури МВС. Ознайомтеся з ними, щоби знати куди звертатися, якщо вам, наприклад, необхідно оформити ID чи закордонний паспорт або отримати іншу послугу.

Якщо вам необхідна консультація спеціаліста жестовою мовою, на сайті МВС у правому нижньому кутку є спеціальний інструмент у вигляді «вушка» - при переході на нього, можна одразу ознайомитися із відеоінструкцією. 

В інших наших відеоінструкціях ми розповідаємо про те, як людям із порушенням слуху та мовлення здійснити екстрений виклик на службу 112 або отримати послугу через онлайн-сервіс “Єдине вікно для громадян”

Безбар’єрність – один із головних пріоритетів у роботі МВС та наданні послуг.

Департамент комунікації МВС України

 

Схожі матеріали