МВС безбар’єрність: як людям із порушенням слуху та мовлення замовити послугу через сервіс «Єдине вікно для громадян» (Відео жестовою мовою)

clock
05.10.2024 10:23

Окремі адміністративні послуги, які надає МВС, не вимагають візиту людини до офісу і доступні на офіційному сайті МВС. Їх можна замовити через онлайн-сервіс «Єдине вікно для громадян».

Серед основних послуг МВС - оформлення, переоформлення паспортів, видача витягів про несудимість, пошук загублених або викрадених документів, перевірка та видача дозвільної документації на зброю, підготовка водіїв та видача їм водійського посвідчення, оформлення транспортних засобів.

Більшість послуг на сервісі «Єдине вікно для громадян» вимагають авторизації через портал Дія. Дві послуги не вимагають авторизації - це «Перевірка витягу про відсутність судимості» та «Перевірка витягу з Єдиного реєстру зброї». 

У цьому відео – детальна інструкція, як отримати послугу від МВС з авторизацією або без неї.

В інших наших відео ми розповідаємо про те, як людині з порушенням слуху та мовлення здійснити екстрений виклик на службу 112, оформити звернення до МВС або замовити відео-консультацію жестовою мовою.

Безбар’єрність – один із головних пріоритетів у роботі МВС та наданні послуг.

Департамент комунікації МВС України

 

Схожі матеріали