Ігор Клименко відвідав Сумщину, яку ворог обстріляв понад 4000 разів від початку року (ВІДЕО)

clock
17.04.2024 19:20

Сумщина. Регіон, який межує із країною-терористом. Сьогодні провів насичений день у цій області. Відвідав прикордонні громади, які систематично піддаються обстрілам, зустрівся із нацгвардійцями, прикордонниками, поліцейськими, рятувальниками, місцевою владою. Про це написав в своєму Telegram-каналі Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

Він повідомив, що з початку 2024-го Сумщину понад 4 тисячі разів обстрілював ворог. Для розуміння: за весь минулий рік кількість обстрілів сягала 6 тисяч. 

"Безпека людей - наш пріоритет. Провів кілька оперативних нарад. Із керівництвом поліції та служби з надзвичайних ситуацій - щодо алгоритму дій під час обстрілів, евакуації цивільних, забезпечення засобами захисту та технікою", - повідомив Міністр. 

Наарада з командуванням Національної гвардії та прикордонної служби, за словами очільника МВс, стосувалася  оперативної ситуації в регіоні, реагування на дії ворога, становища безпосередньо на кордоні. Зокрема, спроби прориву російських ДРГ. Як от, минулої неділі. Колди прикордонники дали гідну відсіч і, зрештою, ворог відступив.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали