Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту наказу МВС «Про затвердження Змін до Порядку реєстрації фізичних та юридичних осіб у системі ... »

18 квітня 2024 року

Міністерство внутрішніх справ України проводить електронні консультації з громадськістю щодо проєкту наказу МВС «Про затвердження Змін до Порядку реєстрації фізичних та юридичних осіб у системі керування чергою для отримання послуг, які надаються територіальними сервісними центрами МВС та Експертною службою МВС» (далі – проєкт наказу), що оприлюднений 18 квітня 2024 року в підрубриці «Проєкти нормативних актів» рубрики «Нормативна база МВС» офіційного вебпорталу Міністерства внутрішніх справ України.

Дія реалізації проєкту наказу поширюватиметься на суб’єктів звернення – фізичних осіб та юридичних осіб, які звернулися до ТСЦ МВС та/або Експертної служби МВС через систему керування чергою для отримання послуги.

Реалізація проєкту наказу сприятиме розширенню способів відображення отриманих талонів про реєстрацію в системі керування чергою (в електронній формі), отримання відповідного повідомлення (нагадування) про здійснену реєстрацію з можливістю її скасування в електронному кабінеті водія функціональної підсистеми єдиної інформаційної системи МВС або Єдиному державному вебпорталі електронних послуг, зокрема з використанням його мобільного додатка.

Пропозиції та зауваження до проєкту наказу приймаються впродовж 15 календарних днів з дати оприлюднення в письмовій формі на електронну адресу: [email protected].

Консультації щодо проєкту наказу надаються за номером телефону: (044) 374 10 51. Відповідальна за проведення електронних консультацій з громадськістю особа – Юрій Павловський.

Звіт про результати електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту наказу буде оприлюднений у підрубриці «Електронні консультації з громадськістю» рубрики «Консультації з громадськістю» офіційного вебпорталу Міністерства внутрішніх справ України впродовж двох тижнів після прийняття рішення за результатами обговорення.


Звіт про результати електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту наказу МВС України «Про затвердження Змін до Порядку реєстрації фізичних осіб у системі керування чергою для отримання послуг, які надаються територіальними сервісними центрами МВС та Експертною службою МВС» оприлюднений 07 травня 2024 року.