Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту Положення про функціональну підсистему «Медична інформаційна система Міністерства внутрішніх справ України»

 23 листопада 2023 року

Міністерство внутрішніх справ України проводить електронні консультації з громадськістю щодо проєкту Положення про функціональну підсистему «Медична інформаційна система Міністерства внутрішніх справ України» (далі – проєкт положення).

Проєкт Положення про функціональну підсистему «Медична інформаційна система Міністерства внутрішніх справ України»

Дія реалізації проєкту положення поширюватиметься на такі соціальні групи населення: особи, які обслуговуються в закладах охорони здоров’я, що належать до сфери управління Міністерства внутрішніх справ України, закладах охорони здоров’я Національної гвардії України, закладах охорони здоров’я Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Заінтересовані сторони, на які поширюватиметься дія реалізації проєкту положення: заклади охорони здоров’я, що належать до сфери управління Міністерства внутрішніх справ України, заклади охорони здоров’я Національної гвардії України, заклади охорони здоров’я Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Можливими наслідками реалізації проєкту положення для цих соціальних груп населення та заінтересованих сторін є:

  • оптимізація та автоматизація ведення суб’єктами МІС МВС обліку медичних послуг і управління медичною інформацією;
  • забезпечення можливості використання користувачами МІС МВС електронних сервісів для реалізації їх прав, зокрема за програмою державних гарантій медичного обслуговування населення;
  • запровадження електронного документообігу у сфері медичної, реабілітаційної практики під час надання медичних послуг суб’єктами МІС МВС.


Пропозиції та зауваження до проєкту положення приймаються протягом 15 днів з дати оприлюднення в письмовій формі на електронну адресу: [email protected]

Консультації щодо проєкту положення надаються за номером телефону: (044) 254-73-15. Відповідальна особа за проведення електронних консультацій з громадськістю – Людмила Корнієнко.

Звіт про результати електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту положення буде оприлюднений у підрубриці «Електронні консультації з громадськістю» рубрики «Консультації з громадськістю» офіційного вебпорталу Міністерства внутрішніх справ України протягом двох тижнів після прийняття рішення за результатами обговорення.


Звіт про результати електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту Положення про функціональну підсистему «Медична інформаційна система Міністерства внутрішніх справ України»  оприлюднений 13 грудня 2023 року.