Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Порядку переобладнання транспортних засобів»

Міністерство внутрішніх справ України проводить електронні консультації з громадськістю щодо проєкту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Порядку переобладнання транспортних засобів» (далі – проєкт постанови), що оприлюднений 30 червня 2021 року у підрубриці «Проєкти нормативних актів» рубрики «Нормативна база МВС» офіційного вебсайту Міністерства внутрішніх справ України: тут.

Дія реалізації проєкту постанови поширюватиметься на фізичних та юридичних осіб, що звертатимуться до уповноважених організацій із заявами про погодження переобладнання транспортних засобів, з метою їх подальшої перереєстрації у сервісних центрах МВС.

Можливими наслідками реалізації проєкту постанови є:

  • приведення Порядку переобладнання транспортних засобів у відповідність до чинного законодавства;
  • вдосконалення процедури переобладнання транспортних засобів та їх подальшої державної реєстрації (перереєстрації).


Пропозиції та зауваження до проєкту постанови приймаються протягом місяця з дати оприлюднення в письмовій формі на електронну адресу: info@hsс.gov.ua.

Консультації щодо проєкту постанови надаються за номером телефону: (044) 374 13 72. Відповідальна особа за проведення електронних консультацій з громадськістю – Олексій Балдін.

Звіт про результати електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту постанови буде оприлюднений у підрубриці «Електронні консультації з громадськістю» рубрики «Консультації з громадськістю» офіційного вебсайту Міністерства внутрішніх справ України протягом двох тижнів після прийняття рішення за результатами обговорення.

Звіт про результати електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту постанови КМУ «Про внесення змін до Порядку переобладнання транспортних засобів»