Контраст
Шрифт

Проєкт постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Порядку переобладнання транспортних засобів»

Відповідно до статей 9, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» (далі – Закон) повідомляємо про оприлюднення 30 червня 2021 року на офіційному вебсайті Міністерства внутрішніх справ України проєкту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Порядку переобладнання транспортних засобів» (далі – проєкт постанови).

Проєкт постанови розроблено Міністерством внутрішніх справ України на виконання вимог пункту 2 розділу ІІ «Прикінцеві положення» Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з прийняттям Закону України «Про стандартизацію».

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб щодо проєкту постанови приймаються протягом місяця з дати оприлюднення в письмовому вигляді на поштову адресу: вул. Лук’янівська, 62, м. Київ, 04071; або на електронну адресу: info@hsс.gov.ua.

Відповідно до частини першої статті 20 Закону зауваження та пропозиції щодо проєкту постанови надаються також Державній регуляторній службі України на адресу: вул. Арсенальна, 9/11, м. Київ, 01011; або на електронну адресу:[email protected].

Відповідальна особа за проведення електронних консультацій з громадськістю - Олексій Балдін, 044 374-13-72.

Електронні консультації з громадськістю щодо проєкту постанови проводяться тут.

Проєкт постанови та всі повязані документи

Діяльність