Contrast
Letter

На Київщині поліцейські затримали «злодія в законі»

clock
07.12.2019 09:03

У п’ятницю, 6 грудня, оперативники стратегічних розслідувань у Київській області Нацполіції затримали  «злодія в законі» на прізвисько «Гега Озургетський», який 5 грудня незаконно прибув на територію України.

 

 

Поліцейські отримали інформацію, що у четвер, 5 грудня, на територію України незаконно прибув «злодій в законі» «Гега Озургетський», також відомий як «Гега Модебадзе». За даними поліцейських, 44-річний громадянин Грузії приїхав до країни з єдиною метою – об’єднати молодь у злочинні групи та за їх допомогою дестабілізувати криміногенну ситуацію в столичному регіоні.

 

Аби не допустити реалізації його злочинних планів, працівники управління стратегічних розслідувань в Київській області Нацполіції за допомогою оперативних служб Нацполіції встановили місце перебування «злодія» та вранці, 6 грудня, провели заходи із його затримання.

 

Наразі за сприяння управління Державної міграційної служби України в Києві та Київській області «Гега Озургетський» поміщений до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства. Вирішується питання про його примусове видворення.

 

Треба зазначити, що у лютому 2018 року правоохоронці вже затримували «злодія в законі», якого в подальшому було депортовано до Туреччини із забороною в’їзду на територію України. У 2014 році він був «коронований» у Греції. Також неодноразово відбував покарання за скоєння майнових злочинів на території РФ.

 

Нагадуємо, що у Харкові поліцейські затримали «злодія в законі» «Міндію Гальського».

 

Крім того, у листопаді працівники Департаменту стратегічних розслідувань затримали трьох впливових у кримінальному світі «злодіїв у законі». Наразі «Дато Сфан», «Тенго Пітерський» (він же - «Тенго Гальський») та «Лаша Очамчирський» за рішенням суду на пів року поміщені до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства.  

 

 

Департамент стратегічних розслідувань

Національної поліції України

Similar materials
clock
28.03.2024 19:21
clock
28.03.2024 18:10
clock
28.03.2024 17:15