Контраст
Шрифт

Поліцейські "за гарячими слідами" розкрили вбивство у прифронтовому селі під Маріуполем (ФОТО)

clock
08.01.2016 13:09

На виклик оперативно прибула група швидкого реагування селища Сартани. Поліцейські не дали фігуранту залишити місце події і сховати докази.

Як розповів співробітник дорожньо-патрульної служби Дмитро Іванов, прибувши на виклик, у дворі вони побачили чоловіка із закривавленими руками. Пізніше з'ясувалося, що це батько потерпілого і основний підозрюваний. Намагаючись приховати сліди злочину, чоловік вимивав сокиру і молоток. Спійманий на гарячому, фігурант розповів про те, що трапилося, і вказав, де знаходилося тіло його сина.

Віталій Стефаніц старший оперуповноважений Іллічівського відділення поліції Маріупольського відділу поліції:

- Батько і син мешкали удвох, не працювали, зловживали спиртними напоями. Під час чергового п'яного дебошу між ними стався конфлікт, і батько завдав синові декілька ударів обухом сокири по голові, після чого ліг спати. Вранці, знайшовши сина мертвим, спробував приховати факт правопорушення. Свідком трагедії став молодший син, який за збігом обставин зайшов у гості цього ранку. Зараз підозрюваний затриманий, співпрацює зі слідством і розкаюється у скоєному. Вилучено речові докази, що вказують на його причетність до вбивства.

Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.

 

Маріупольський відділ поліції

ГУ НП в Донецькій області

Схожі матеріали
Діяльність