Контраст
Шрифт

Затриманому за вбивство пенсіонерки слідство оголосило про підозру у розправі ще над двома літніми вінничанками

clock
07.06.2021 18:36

Поліцейські затримали зловмисника за підозрою  у вбивстві 88-річної мешканки Вінниці  в кінці травня. В ході слідства з’ясувалося, що чоловік причетний до  нападу ще на двох  жінок, яких він намагався вбити в минулому році у м. Вінниці. Нападник завдав  потерпілим численних ножових  ушкоджень та втік.

За словами начальника ГУНП у Вінницькій області Івана Іщенка, попереднім слідством встановлено, що підозрюваний 17 травня 2020 року близько четвертої години ранку через вікно проник до помешкання двох сестер віком 69 та 72 роки з  корисливих мотивів.

Він накинувся на потерпілих  з ножем та наніс обом потерпілим численних поранень. Жінки  чинили активний опір нападнику, кликали на допомогу, відтак,  він втік з місця злочину, не довівши задумане до кінця.

Затриманому, який перебуває під вартою, оголошено про підозру у незаконному проникненню до житла особи згідно ст.162 КК України  та у вчиненні  незакінченого замаху на умисне вбивство двох людей згідно ч.3 ст.15 п.п.1,9 ч.2 ст.115 КК України.

За такі злочини підозрюваному може загрожувати довічне ув’язнення.

Триває слідство.

 

Схожі матеріали
Діяльність