Контраст
Шрифт

За фактом хуліганських дій в одному із барів столичного Подолу слідчі розпочали кримінальне провадження

clock
27.11.2021 07:49

Група молодиків за допомогою підручних засобів потрощили вітрину закладу та намагались проникнути всередину. Після того, як в них цього не вийшло, вони втекли. Інформація щодо потерпілих встановлюється.

Вчора ввечері на спецлінію 102 надійшло повідомлення від працівника бару на вулиці Верхній Вал про те, що невідомі особи вчиняють хуліганські дії.

Прибувши за вказаною адресою поліцейські встановили, що група осіб підручними засобами потрощили скло закладу та намагалась потрапити всередину приміщення. Після того, як їм став на заваді персонал бару, який зачинився зсередини, порушники вдались до втечі.

Наразі проводяться першочергові слідчі дії, поліцейські опитують свідків та очевидців, а також встановлюють усі обставини цієї події.

Окрім цього, при відпрацюванні території наряди правоохоронців за наявними прикметами виявили 12 осіб та доставили їх до Подільського управління поліції. Наразі з ними спілкуються поліцейські, які встановлюють причетність молодиків до вищевказаних подій, а також мотиви їхнього вчинку.

Відомості щодо події внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство). Тривають слідчі дії.

Відділ комунікації поліції Києва

 

Схожі матеріали
Діяльність