Україна та Італія продовжують двостороннє співробітництво у правоохоронній сфері – Денис Монастирський

clock
23.08.2021 18:31

Міністр внутрішніх справ України зазначив, що наша держава високо цінує партнерство з Італійською Республікою, а правоохоронне відомство сподівається на поглиблення двосторонньої співпраці. 

Про це Денис Монастирський сказав під час зустрічі з заступником міністра закордонних справ та міжнародного співробітництва Італії Бенедетто делла Ведовою. 

«Невизнання Італією незаконної анексії Кримського півострова та тверде переконання у непохитності територіальної цілісності та суверенітету України має важливе значення на українського народу. Водночас МВС України розглядає ряд спільних комерційних проектів, які пропонує італійська сторона - придбання спеціалізованого рятувального обладнання – пожежних підіймачів для ДСНС, а також спільного виробництва рятувальних суден для ДСНС та ДПСУ», - сказав Денис Монастирський. 

Очільник правоохоронного відомства наголосив, що наразі важливими питаннями двосторонніх відносин лишається поліцейське співробітництво. 

Своєю чергою, заступник міністра закордонних справ та міжнародного співробітництва Італії Бенедетто делла Ведовою подякував Денису Монастирському за зустріч та пообіцяв сприяти прискоренню процесу ратифікації парламентом Італії Угод про поліцейське співробітництво та про обмін посвідчення водія.

Департамент комунікації МВС України

Фото Андрій Новицький 

Схожі матеріали