У Харкові поліція повідомила про підозру чотирьом зловмисникам, які катували чоловіка

clock
01.04.2021 12:51

Подія сталася наприкінці лютого цього року. Четверо зловмисників проникли до помешкання 35-річного мешканця та застосували травматичну зброю. Всі вони – члени однієї із місцевих громадських організацій, двоє із них – раніше судимі, зокрема й за вбивство.

За даними слідства, фігуранти примусово помістили потерпілого в автомобіль. Потім вдалися до катувань: змусили роздягнутися на холоді у громадському місці та вимагали повернути їм неіснуючий борг.

Учора, 31 березня, оперативники управління стратегічних розслідувань у Харківській області спільно зі слідчими Холодногірського відділу поліції провели 10 санкціонованих обшуків, за результатами яких виявили та вилучили два автомобілі, мисливську і травматичну зброю з ознаками переробки, набої, кайданки, сльозогінні балончики, комп’ютерну техніку, мобільні телефони.

Чотирьом зловмисникам уже повідомили про підозри у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 127 (катування), ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі), ч. 2 ст. 162 (порушення недоторканості житла) Кримінального кодексу України. Найближчим часом підозрюваним обиратимуться запобіжні заходи.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Новобарська окружна прокуратура м. Харкова.

Департамент стратегічних розслідувань

Національної поліції України

cEnGIepRcWxnOUzxSYiCC8i8ULDRI6ONX4ah9VvC.jpeg

FM7ARFHg1NGnSwbrz8rK9LFgX6gVJWFKngHINq1L.jpeg

Схожі матеріали