Контраст
Шрифт

У Вінниці відбулись антитерористичні навчання

clock
17.05.2021 15:38

Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні СБУ у Вінницькій області провела планові антитерористичні навчання.

Заходи проводились в обласному центрі та прилеглих районах, залучено було близько 1000 осіб особового складу та 100 одиниць спецтехніки.

У тренуваннях брали участь військовослужбовці військової частини 3008 Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України, регіональні підрозділи СБУ, Національної поліції, Держслужби з надзвичайних ситуацій, підрозділи Державної прикордонної служби, Військової служби правопорядку, Патрульної поліції, а також представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

За легендою тренувань, група умовних «терористів» прибула на територію міста для вчинення диверсійно-терористичних дій на об’єктах підвищеної небезпеки.

Підрозділи боротьби з тероризмом відпрацювали комплекс спільних дій, спрямованих на виявлення та локалізацію зловмисників, звільнення заручників та ліквідацію наслідків надзвичайних ситуацій.

Головною метою заходу було підвищення рівня міжвідомчої взаємодії та готовності до протидії можливим диверсійним і терористичним загрозами.

За підсумками тренувань, представники Антитерористичного Центру при СБУ провели ретельний аналіз кожного з етапів навчальної спецоперації і надали її учасникам практичні рекомендації щодо підвищення ефективності антитерористичної боротьби.

Група інформації і комунікації Західного ТУ НГУ

Схожі матеріали
Діяльність