Контраст
Шрифт

У Рівному відкрилась нова пожежно-рятувальна частина

clock
13.07.2021 14:26

Сьогодні, 13 липня, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков урочисто відкрив нову 25-ту державну пожежно-рятувальну частину та вручив ключі від службових квартир рятувальникам. 

«Новозбудована частина розташована поблизу густонаселених мікрорайонів «Північний» та «Золотіїв» міста. Вона дасть можливість скоротити час прибуття рятувальників до місця виникнення надзвичайних ситуацій і пришвидшить час надання допомоги людям», - сказав глава МВС. 

Арсен Аваков також вручив сертифікати та ключі від службового житла рятувальникам та їх родинам, яке знаходиться безпосередньо в пожежному депо. 

«Цей об’єкт зводився з 1991 року і лише зараз завершилися будівельні роботи в рамках програми Президента України «Велике будівництво». Отримані квартири покращать соціальний стан 44 рятувальників. Вітаю!», - сказав міністр внутрішніх справ.

Варто зазначити, працівники ДСНС та їх сім’ї матимуть можливість відвідувати у житловому будинку дві спеціальні кімнати - дитячий інтерактивний клас пожежної безпеки та кімнату роботи з психологом. Діти в ігровому форматі матимуть змогу відчути себе пожежниками, адже в класі імітуються реальні сцени надзвичайних ситуацій, а також є справжня форма рятувальників. 

Кімнату психолога відвідуватимуть працівники, які матимуть необхідність психологічного розвантаження.   

Нагадаємо, на Рівненщині відбулися масштабні навчання МВС.

Департамент комунікації МВС України

Фото Миколи Анацького

Схожі матеріали
Діяльність