Контраст
Шрифт

У Печерському районі Києва оперативники затримали жінку, яка викрала 1 200 000 гривень з офісу приватної фірми

clock
13.04.2021 13:41

Зловмисниця - колишня співробітниця підприємства, яка проникла до приміщення за допомогою дублікатів ключів. За крадіжку, вчинену в особливо великих розмірах, жінці загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

До поліції надійшло повідомлення про крадіжку грошей з офісу на вулиці Іоанна Павла ІІ. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група Печерського управління поліції.

Директорка офісу, що займається маркетинговими послугами, повідомила поліцейським про те, що протягом вихідних з сейфу зникли гроші – 1 мільйон 200 тисяч гривень. Завдяки камерам відеонагляду, працівники відділу кримінальної поліції встановили особу причетну до цього злочину.


Нею виявилася 41-річна колишня співробітниця фірми. Після звільнення жінка віддала всі ключі від приміщення роботодавцю, але як виявилось, зробила собі дублікати. У вихідні дні, коли в офісі нікого не було, жінка потрапила до приміщення та здійснила крадіжку.

За місцем мешкання фігурантки правоохоронці провели невідкладний обшук, під час якого вилучили викрадені гроші та ключі.

За даним фактом слідчим відділом Печерського управління поліції розпочато кримінальне провадження ч. 5 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до дванадцяти років з конфіскацією майна. Вирішується питання щодо оголошення фігурантці про підозру у скоєнні цього злочину та обрання запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Києва

Схожі матеріали
Діяльність